Beleef Iris Hond nu ook online tijdens uw evenement of congres

Op afstand, maar net zo dichtbij als altijd

Pianiste en componiste Iris Hond is bekend en geliefd om de manier waarop ze haar bijzondere en inspirerende levensverhaal met woorden en muziek kan vertellen. Ze bereikt daarmee mensen over de hele wereld. In concertzalen, theaters, op congressen en in de boardroom. Maar Iris speelt ook op plekken waar muziek geen vanzelfsprekendheid is, zoals in een gevangenis of een daklozenopvang.

 

De manier waarop Iris verbinding zoekt en vindt maken haar optredens altijd uniek. Dat doet ze door haar publiek te raken, te ontregelen en te ontroeren. Waar Iris ook speelt, ze slaagt er altijd in om zinvolle verbintenis tot stand te brengen.

Juist in in een tijd waarin we noodgedwongen op grote afstand werken en leven is contact belangrijker dan ooit. Daarom biedt Iris Hond een aantal bijzondere online optredens aan waarmee ze verbinding brengt op congressen en evenementen of als muzikaal cadeau voor medewerkers of klanten.

 

[popuppress id=”6362″]

Iris speelt live vanuit haar persoonlijke ‘piano-kamer’ thuis een of meerdere stukken op uw bedrijfsevenement, workshop of seminar. Ze kan eigen werk spelen, werk van anderen (van Ludovico Einaudi (bekend van onder meer de film Intouchables) tot Sergei Rachmaninoff) ten gehore brengen of ze kan voor uw event een passend stuk componeren. Afhankelijk van de maatregelen rondom Corona kan dit ook live op locatie in kleine groepen.

 

[popuppress id=”6365″]

Iris ontdekte op jonge leeftijd de kracht om een verhaal of boodschap te vertellen in een muzikale brief. In haar laatste, succesvolle theatertour ‘Home’ speelde ze muzikale brieven die ze aan mensen in een bijzondere thuissituatie had geschreven. Elke muzikale brief die Iris schrijft is origineel: of het nou voor de deelnemers aan een (virtueel) congres is, als blijk voor waardering voor klanten of als muzikale invulling voor een congres of seminar. De muzikale brief brengt ze niet alleen ten gehore, Iris geeft ook een inleiding waarbij ze het stuk opdraagt aan de ontvanger(s). Een bijzondere ervaring, met een blijvende impact!

 

[popuppress id=”6370″]

Op haar derde begon Iris met pianospelen, niet lang daarna wist ze dat ze gemaakt was voor het concertpodium. Zo duidelijk als haar doel was, zo interessant was de weg ernaartoe. Op het conservatorium ontdekte ze wat muziek, háar muziek, betekende door daklozen en andere ontheemden. Dus speelde ze nachtenlang in donkere kroegen in Den Haag. En voordat ze in 2008 cum laude afstudeerde aan het conservatorium reisde ze over de wereld en speelde ze op bijzondere plekken. Waarom? Omdat ze gelooft in het principe dat je je dromen moet volgen om echt contact te kunnen maken. En dat is ook de centrale boodschap van Iris als ‘inspirational speaker’: volg je gevoel, geef ruimte aan je creativiteit, eigenheid, dromen en durf nieuwe wegen in te slaan. Maar niet zonder aandacht voor haar liefde voor de muziek en de verbindende kracht van die muziek.

 

Neem voor meer informatie en boekingen contact op via info@irishond.nl